TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË

Xhiroja IV 06/08.11.2019 (Mërkurë/Premte)

E premte ora 18:30, ISP Marigona
KERASAN PRISHTINA vs AS PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Gjyqtari 2:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E enjte ora 20:00,
VËLLAZNIMI vs NEW BASKET
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Ardian Koshi

E premte ora 20:30,
PRISHTINA E RE vs BOREA
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E mërkure ora 19:00,
DRITA vs VUSHTRRIA
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Naim Jashari