basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË

Xhiroja VIII 04/06.12.2019 (Mërkurë/Premte)

E premte ora 17:30,
PRISHTINA E RE vs KERASAN PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E enjte ora 17:30,
DRITA vs ISTOGU
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Burim Berisha
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E enjte ora 19:15,
VUSHTRRIA vs AS PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Driton Blakqori

E premte ora 13:00,
BOREA vs NEW BASKET
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Gjyqtari 2:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Ardian Koshi