TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË

Xhiroja IX 10/11.03.2018

E diele ora 14:00
Mega Sport vs Vëllaznimi
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari U1:Hazir Haxha
Gjyqtari U2:Dren Pudarolli
Vëzhguesi :Mahir Spahija

E diele ora 11:30
Prishtina e Re vs Lipjani
Gjyqtari kryesorë:Xhelal Mumini
Gjyqtari U1:Visar Bunjaku
Gjyqtari U2:Albert Cakaj
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E shtune ora 19:30
United Basket vs Vushtrria
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari U1:Arian Thaqi
Gjyqtari U2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Ilhan Xhaka

E diele ora 19:00
Drita vs Kalaja
Gjyqtarikryesorë:Elldin Uglari
Gjyqtari U1:Egzon Maloku
Gjyqtari U2:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Sabri Parduzi