TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË

Xhiroja XIV 7.04.2018

E shtune ora 20:00,
Vëllaznimi vs Prishtina RE
Gjyqtari kryesor:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Astrit Kasapolli
Vëzhgusi:Azem Hoxhaj

E diele 20:00,
United Basket vs Megasport
Gjyqtari kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhgusi:Muhamet Munishi

E diele 18:00,
Drita vs Lipjani
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Ardian Rrustemi
Vëzhgusi: Gzim Maloku

E diele ora 16:00,
Kalaja vs Vushtria
Gjyqtari kryesor: Kushtrim Shala
Gjyqtari 1: Dren Pudarolli
Gjyqtari 2: Hekuran Rugova
Vëzhgusi: Mahir Spahija