basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË FEMRAT

Xhiroja II 02/03.11.2019

E diele ora 12:00,
Vushtria vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesor:Arian Thaçi
Gjyqtari 1:Besim Vitaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemali

E shtune ora 14:00,
United Basketball vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E diele ora 12:00,
Drita vs Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Sabri Parduzi