basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË Xhiroja XII 09/10.02.2019

E diele ora 16:00,
Prishtina e Re vs Drita
Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1: Hekuran Rugova
Gjyqtari 2: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

E diele ora 14:00, Pejë
Istogu vs Don Bosko
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1: Egzon Maloku
Gjyqtari 2: Blendi Spahija
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E shtune ora 12:00,
Vushtrria vs Feronikeli
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

E shtune ora 20:00,
Vëllaznimi vs Penza
Gjyqtari kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci

E shtune ora 12:30,
United Basket vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Bekim Aliu