TERMINET DHE DELEGIMET NE KATEGORITE E REJA PLAYOFF- 13-14.05.2017

12 Maj 2017

Gjysmëfinalet U18

E SHTUNE, ORA: 12:00
VËLLAZNIMI – TREPÇA
GJYQTARE: Astrit Kasapolli ,Dardan Maxhuni ,Endrit Basha
VEZHGUES:Hajradin Zeka

E SHTUNE, ORA: 14:00 PALLATI I RINISE
RIINVEST PRISHTINA – KALAJA
GJYQTARE:Artan Gashi , Ardian Rrustemi ,Elldin Uglari
VEZHGUES:Mehdi Gashi

U16

E DIELE, ORA: 11:00
TREPÇA – RIINVEST PRISHTINA ( 0:1 ) + 27
GJYQTARE: Egzon Maloku , Erzen Haxhani
VEZHGUES: Sabri Parduzi

E SHTUNE, ORA: 13:00
AS KASTRIOTI – M JUNIOR PRISHTINA ( 0:1 ) + 36
GJYQTARE:Arian Thaçi ,Amar Djekovic
VEZHGUES:Muhamet Munishi

E SHTUNE, ORA: 16:00
BASHKIMI – KALAJA (0:1 ) + 9
GJYQTARE:Astrit Kasapolli , Dardan Maxhuni
VEZHGUES:Azem Hoxhaj

E DIELE ORA 11:00 ,
PEJE ISTOGU – PEJA ( 0:1 ) +5
GJYQTARE: Kushtrim Shala , Anjesa Haziraj
VEZHGUES:Mahir Spahija

U14

E SHTUNE, ORA: 12:30
RIINVEST PRISHTINA – PEJA (0:1 ) + 6
GJYQTARE: Ngadhnjim Shabani , Blendi Fejza
VEZHGUES: Sabri Parduzi

E SHTUNE, ORA: 18:00
NEW BASKET – M JUNIOR PRISHTINA ( 0:1 ) + 42
GJYQTARE:Kushtrim Shala , Anjesa Haziraj
VEZHGUES:Vllaznim Rraci