TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja XIX 15/16.02.2019 (e premte /e shtune )

E premte ora 19:00,
Bashkimi - Lipjani
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli

E premte ora 19:00,Gjakovë
Rahoveci – Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Artan Gashi
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha

E shtune ora 17:00,
AFK Borea – Trepça
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2: Burim Berisha
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci

E shtune ora 19:00,
Golden Eagle Ylli - Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Xhelal Mumini
Gjyqtari 2: Elion Obertinca
Vëzhguesi: Hajradin Zeka