basketbolli

Terminet dhe delegimet Superliga

Xhiroja XX 09/10.03.2019 (shtune/diele)

E shtune ora 17:00,
AFK Borea – Bashkimi
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Albert Cakaj
Gjyqtari 2: Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E shtune ora 19:00,
Z Mobile Prishtina – Rahoveci
Gjyqtari kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Lulzim Maloku

E diele ora 17:00,
Trepça – Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2:Atdhe Goqaj
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E diele ora 19:00,
Lipjani – Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj