basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja VIII 02/03.11.2019

E shtune ora 19:00,
BASHKIMI vs SIGAL PRISHTINA
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

E diele ora 21:00,
RAHOVECI vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Elion Obërtinca
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha

E diele ora 19:00,
TREPÇA vs FERONIKELI
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Burim Berisha
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj

E diele ora 17:00,
GOLDEN EAGLE YLLI vs PEJA
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj
Vëzhguesi:Mehdi Gashi