basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja IX 06/07.11.2019 (Mërkurë/Enjte )

E enjte ora 19:00,
PEJA vs RAHOVECI
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi : Nexhdet Hoxha

E enjte ora 19:00,
FERONIKELI vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Elion Obërtinca
Gjyqtari 2:Astrit Kasapolli
Vëzhguesi :Muhamet Ahma

E mërkurë ora 19:00,
LIPJANI vs TREPÇA
Gjyqtari kryesor: Elion Obërtinca
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhguesi : Gzim Maloku

SIGAL PRISHTINA vs GOLDEN EAGLE YLLI (zhvillohet ne nje termin tjetër)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Xhavit Beqiri
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli

PONTE PRIZRENI / pushon