basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja X 09/10.11.2019

E shtune ora 17:00,Suharekë
FERONIKELI vs GOLDEN EAGLE YLLI
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci

E shtune ora 19:00,
SIGAL PRISHTINA vs RAHOVECI
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Xhelal Mumini
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhguesi: Mehdi Gashi

E diele ora 17:00,
PEJA vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhguesi: Hajradin Zeka

E diele ora 19:00,
LIPJANI vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi: Lulzim Maloku