basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja XV 04/05.12.2019 (Mërkurë/Enjte)

E mërkurë ora 19;00,
PONTE PRIZRENI vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha

E mërkurë ora 19:00,
SIGAL PRISHTINA vs LIPJANI
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

E enjte ora 19:00,
RAHOVECI vs GOLDEN EAGLE YLLI
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Elion Obërtinca
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E enjte ora 19:00,
PEJA vs TREPÇA
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci