TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

E shtunë, 17:00
GOLDEN EAGLE YLLI vs FERONIKELI

E shtunë, 19:00
PONTE PRIZRENI vs PEJA

E diel, 17:00
RAHOVECI vs SIGAL PRISHTINA

E diel, 19:00
BASHKIMI vs LIPJANI