TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja X 18-21.11.2018

E marte ora 17:00,
Trepça - Lipjani
Gjyqtari kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Blendi Fejza
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E diele ora 19:00,
Z Mobile Prishtina – Borea
Gjyqtari kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj

E merkure ora 19:00,
Ponte Prizreni - Bashkimi ML
Gjyqtari kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha

E marte ora 19:00,
Rahoveci - Golden Eagle Ylli OBVN
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci