TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja XI 05/06.12.2018 ( e mërkurë /e enjte)

E mërkurë ora 19:00,
Borea - Lipjani

E mërkurë ora 19:00,
Rahoveci – Trepça

E ejte ora 19:00,
Golden Eagle Ylli - Ponte Prizreni

E ejte ora 19:00,
Bashkimi – Z Mobile Prishtina