basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja XI 05/06.12.2018 ( e merkure /e ejte)

E merkure ora 19:00,
Borea - Lipjani
Gjyqtari kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari 1: Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2: Burim Berisha
Vëzhgues: Muhamet Ahma

E merkure ora 19:00,
Rahoveci – Trepça
Gjyqtari kryesor : Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhgues: Hajradin Zeka

E ejte ora 19:00,
Golden Eagle Ylli - Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Endrit Basha
Vëzhgues: Gzim Maloku

E ejte ora 19:00,
Bashkimi – Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Blendi Fejza
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhgues: Lulzim Maloku