TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Xhiroja XII 8/9.12.2018 (shtune/diele)

E shtune ora 19:00,
Trepça - Borea
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Albert Cakaj
Gjyqtari 2:Visar Bunjaku
Vëzhgues:Azem Hoxhaj

E diele ora 19:00,
Z Mobile Prishtina - Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhgues:Nexhdet Hoxhaj

E diele ora 19:00,
Suharekë Lipjani - Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Artan Gashi
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli

E diele ora 17:00,
Ponte Prizreni - Rahoveci
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Blendi Fejza
Vëzhgues:Mehdi Gashi