basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT

Xhiroja I 12/13.10.2019

E shtune ora 12:00,
KASTRIOTI vs PENZA
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Molos Morina
Vëzhguesi:Naim Jashari

E diele ora 14:00,
VËLLAZNIMI vs PRISHTINA
Gjyqtari kryesorë:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Ardian Koshi

E mërkurë 16.10. ora 15:00,
BASHKIMI vs TREPÇA
Gjyqtari kryesorë: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj