basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT

Xhiroja IX 04/05.12.2019 ( Mërkurë / Enjte)

E hënë ora 15:00, (09.12.2019)
MABETEX PRISHTINA vs PENZA
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Rrezon Korqa
Vëzhguesi:Naim Jashari

E mërkurë ora 11:30,
TREPÇA vs KASTRIOTI
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E mërkurë ora 15:00,
BASHKIMI vs VËLLAZNIMI
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Mehdi Gashi