basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA, XHIROJA II

XHIROJA II , 02/03.10.2019 ( e mërkurë / enjte)

E mërkurë ora 19:00,
SIGAL PRISHTINA vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Lulzim Maloku

E mërkurë ora 17:00,
TREPÇA vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E enjte ora ora 19:00,
LIPJANI vs GOLDEN EAGLE YLLI
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Gezim Maloku

FERONIKELI vs RAHOVECI (zhvillohet ne nje termin tjetër)
Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Burim Berisha
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

PEJA /pushon