basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA III

Xhiroja III 6/7.10.2018

E shtune ora 15:00, Ferizaj Lipjani – Trepça
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Astrit Kasapolli
Vëzhgues:Lulzim Maloku

E diele ora 19:00,Gjakovë Borea – Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Albert Cakaj
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhgues:Vllaznim Rraci

E diele ora 17:00, Bashkimi – Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Artan Gashi
Gjyqtari 2:Blendi Fejza
Vëzhgues:Hajradin Zeka

E shtune ora 19:00, Golden Eagle Ylli – Rahoveci
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Elion Obertinca
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhgues:Mehdi Gashi