TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA IV

Xhiroja IV     13/14.10.2018 (shtune/diele)

 

E diele ora 19:00, Trepça – Rahoveci   

Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti

Gjyqtari 1:Artan Gashi

Gjyqtari2:Ardian Rrustemi

Vëzhguesi:Azem Hoxhaj

 

E diele  ora 17:00,  Ponte Prizreni – Golden Eagle Ylli  

Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini

Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj

Gjyqtari2:Ngadhnjim Shabani

Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha

 

E shtune  ora 20:00, Z Mobile Prishtina – Bashkimi  

Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1:Elion Obertinca

Gjyqtari2:Amar Djekovic

Vëzhguesi:Muhamet Ahma

 

E shtune ora 15:00, Lipjani  -  Borea 

Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari

Gjyqtari 1:Blendi Fejza

Gjyqtari2:Atdhe Gutaj

Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli