basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA IV

XHIROJA IV 09/10.10.2019

E mërkurë ora 16:00,
FERONIKELI vs PEJA
Gjyqtari kryesorë: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj

E mërkurë ora 19:00,
LIPJANI vs PONTE PRIZRENI
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1;Burim Berisha
Gjyqtari 2:Arian Thaçi
Vëzhguesi:Gzim Maloku

E enjte ora 19:00,
BASHKIMI vs GOLDEN EAGLE YLLI
Gjyqtari kryesorë:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

TREPÇA vs RAHOVECI (zhvillohet ne nje termin tjetër)
Gjyqtari kryesorë: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Lulzim Maloku