basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA XXIV

Xhiroja XXIV 27/28.03.2019 (merkure/enjte)

E mërkure ora 19:00,
Z Mobile Prishtina – AFK Borea
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2: Burim Berisha
Vëzhguesi: Lulzim Maloku

E mërkure ora 19:00,
Ponte Prizreni - Bashkimi
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi: Hajradin Zeka

E enjte ora 20:30,
Trepça – Lipjani
Gjyqtari kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli

E enjte ora 19:00,
Rahoveci - Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Muhamet Ahma