basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET XHIROJA XVIII SUPERLIGA 09/10.02.2019

E shtune ora 17:00,
Ponte Prizreni – Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi: Mehdi Gashi

E shtune ora 19:00,
Z Mobile Prishtina – Bashkimi
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elion Obërtinca
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Lulzim Maloku

E diele ora 17:00,
Trepça – Rahoveci
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Artan Gashi
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Vëzhguesi: Gzim Maloku

E diele ora 19:00,
Lipjani - AFK Borea
Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2:Endrit Basha
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj