Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

TERMINET E JAVËS SË 16 TË LIGËS SË PARË TË MESHKUJVE

E SHTUNE MË 15 MARS 2014 

FUSHË KOSOVA – KOSOVA, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, ORA 15,00

Gjyqtarët:Burim Berisha, Edmoond Raca

Vëzhguesi : Gzim Maloku

 

E DIELE MË  16 MARS 2014

MALISHEVA – LIPJANI – ORA 13,00

Gjyqtarët: Vllaznim Rraci, Dren Pudarolli

Vëzhguesi Burim Koshi

 

KAÇANIKU – S F E R A, Lipjan ORA 13,00

Gjyqtarët: Egzon Maloku, Aardian Rrustemi

Vëzhguesi; Bekim Aliu.

 

SKENDERAJI – VËLLAZNIMI- Ndeshja zhvillohet në mesjavën e ardhëshme

Gjyqtaret; Vllaznim Rraci, Fjolla Elshani

Vëzhguesi Nexhdet Hoxha

 

LLAPI – NEW BORN – 0:2 Rezultat zyrtarë

YLLI  - Pushon