Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

Terminet e javës së XV - Liga e Parë e Meshkujve

E DIELLE MË 09 MARS 2014

LIPJANI – KAÇANIKU, Lipjan ORA 17,00

Gjyqtarët: Fisnik Ramadani, Fitim Gashi

Vëzhguesi: Alban Lumi

 

KOSOVA – MALISHEVA, Vushtrri ORA 16,00

Gjyqtarët: Isa Prebreza, Naxhit Deliqi

Vëzhguesi: Gëzim Maloku

VËLLAZNIMI – FUSHË KOSOVA, Gjakovë ORA 13,00

Gjyqtarët: Hektor Grezda, Florentina Thaqi

Vëzhguesi: Agron Çeku

 

NEW BORN – SKENDERAJ, Pallati I Rinisë dhe sporteve ORA 13,00

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Burim Beqiri,

Vëzhguesi: Sejdi Mehmeti.

 

Y LL I - LL A P I , Suharekë, ORA 17,00

Gjyqtarët: Azem Hoxhaj, Dren Pudarolli

Vëzhguesi: Tafil Hoxha

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi