Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

Terminet e javës së X|V të Ligës së Parë të Meshkujve

E DIELE ME 02 MARS 2014

KACANIKU – KOSOVA, Vushtrri ORA 13,00

Gjyqtaret: Xhavit Beqiri, Naxhit Deliqi

Vezhgues: Bekim Aliu

 

MALISHEVA- VELLAZNIMI, Malisheve, ORA 13,00

Gjyqtaret: Arben Elshani, Kushtrim Cocaj,

Vezhgues: Ruzhdi Kuqi

 

SKENDERAJ – Y LL I, Malisheve, ORA 15,00

Gjyqtaret: Vllaznim Rraci, Dren Pudarolli

Vezhgues: Agron Ceku

 

FUSHE KOSOVA – NEW BORN, Pallati I Rinise dhe sporteve,ORA 17,00

Gjyqtaret: Burim Berisha, Fitim Gashi,

Vezhgues: Ferid Zekolli

 

S F E R A – LIPJANI, ME MARREVESHJE TE EKIPEVE NDESHJA DO TE ZHVILLOHET ME VONE

Gjyqtaret: Xhelal Mumini, Fjolla Elshani.

Vezhgues: Gezim Maloku.