TERMINET E KATEGORIVE TE REJA 21-23.04.2017

21 Prill 2017

U 18 GRUPI A
XHIROJA XVIII 

E Diele, ORA: 15:00
LLAPI –TREPÇA
Gjyqtare:Elldin Uglari , Molos Morina
Vezhgues:Sabri Parduzi

E Diele, ORA: 13:00
PRISHTINA RE –RINIA
Gjyqtare:Daut Mehmeti , Burim Berisha
Vezhgues:Naim Jashari

E Shtune, ORA: 17:00
LIPJANI –SIGAL PRISHTINA
Gjyqtare:Xhelal Mumini , Astrit Kasapolli
Vezhgues:Mehdi Gashi

E Shtune, ORA: 13:00
KAÇANIKU – VUSHTRIA BASKET
Gjyqtare:Fisnik Ramadani , Molos Pllana
Vezhgues:Mehdi Gashi

E Shtune, ORA: 11:30 ISP Marigona Riinvest
PRISHTINA – AS KASTRIOTI
Gjyqtare:Arian Thaçi , Erzen Haxhani
Vezhgues:Mehmet Xhemajli

U18 GRUPI B
XHIROJA XVIII 22/23.04.2017

E Diele, ORA: 17:00
BASHKIMI - VËLLAZNIMI
Gjyqtare:Hazir Haxha , Visar Bunjaku
Vezhgues:Azem Hoxhaj

E Diele, ORA: 11:00 Skenderaj
SFERA – PEJA
Gjyqtare:Egzon Maloku , Ardian Rrustemi
Vezhgues:Muhamet Munishi

E Premte, ORA: 18:30
GOLDENE EAGLE YLLI- KALAJA
Gjyqtare: Dardan Maxhuni , Ngadhnjim Shabani
Vezhgues:Muhamet Munishi

E Shtune, ORA: 13:00
MEGASPORTS - KASTRIOTI
Gjyqtare:Albert Cakaj , Atdhe Gutaj
Vezhgues:Ardian Koshi

E Shtune, ORA: 12:00
RAHOVECI - NEW BASKET
Gjyqtare:Kushtrim Shala , Shpat Hoxha
Vezhgues: Vllaznim Rraci

U 16 GRUPI A
XHIROJA XX 22/23.04 2017

AS KASTRIOTI pushon

E Shtune, ORA: 10:15
VUSHTRIA BASKET - UNITED BASKET
Gjyqtare:Artan Gashi , Elldin Uglari
Vezhgues:Muhamet Munishi

E Shtune, ORA: 15:00
LIPJANI - TREPÇA
Gjyqtare:Fisnik Ramadani, Molos Pllana
Vezhgues:Mehdi Gashi

E Shtune, ORA: 14:30 Svircë
M JUNIOR PRISHTINA – PRISHTINA RE
Gjyqtare:Blendi Fejza ,Faton Deliu
Vezhgues:Gzim Maloku

E Shtune, ORA: 10:00 ISP Marigona
Riinvest PRISHTINA – SIGAL PRISHTINA
Gjyqtare:Erzen Haxhani , Arian Thaçi
Vezhgues: Mehmet Xhemajli

E Shtune, ORA: 13:00 Svircë
PRO BASKET - DARDANIA
Gjyqtare:Blendi Fejza, Artina Hasani
Vezhgues:Gzim Maloku

U16 GRUPI B
XHIROJA XX 22/23.04.2017

KALAJA pushon

E Diele, ORA: 10:00
PEJA – YLLI 04
Gjyqtare:Hekuran Rugova , Blendi Spahija
Vezhgues:Hajradin Zeka

E Diele, ORA: 16:00
GOLDENE EAGLE YLLI – ISTOGU
Gjyqtare:Hazir Haxha , Almir Kryeziu
Vezhgues:Azem Hoxhaj

E Shtune, ORA: 14:30
MEGASPORTS – BOREA
Gjyqtare:Albert Cakaja, Elbesar Geshtenja
Vezhgues:Ardian Koshi

E Shtune, ORA: 16:00
BASHKIMI – VËLLAZNIMI
Gjyqtare:Atdhe Gutaj,Visar Bunjaku
Vezhgues:Ardian Koshi

KASTRIOTI – RAHOVECI ( termin do te behet I ditur se shpejti )
Gjyqtare:
Vezhgues:

U14 GRUPI A
XHIROJA XVII 22/23.04.2017

E Diele, ORA: 12:15
MITROBASKET – RAHOVECI
Gjyqtare:Xhavit Beqiri, Amar Djekovic
Vezhgues:Bjarush Ademi

E Shtune, ORA: 11:00
RINIA - SIGAL PRISHTINA
Gjyqtare:Dardan Maxhuni , Genc Vitaku
Vezhgues:Bekim Aliu

E Diele, ORA: 11:00
TREPÇA – M JUNIOR PRISHTINA
Gjyqtare:Xhavit Beqiri, Amar Djekovic
Vezhgues:Bajrush Ademi

E Diele, ORA: 10:00
VUSHTRIA BASKET – Riinvest PRISHTINA
Gjyqtare:Elldin Uglari , Molos Morina
Vezhgues:Sabri Parduzi

E Shtune, ORA: 11:30 Svircë
PRO BASKET – GOLDEN BASKET
Gjyqtare:Artina Hasani , Faton Deliu
Vezhgues: Gzim Maloku

U 14 GRUPI B
XHIROJA XVII 22/23.04.2017

PEJA DT pushon

E Diele, ORA: 11:00 Gjakove
YLLI 04 – BASHKIMI
Gjyqtare:Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vezhgues:Mahir Spahija

E Shtune, ORA: 13:00
ISTOGU – PEJA
Gjyqtare:Hekuran Rugova , Ardi Haxhiajdini
Vezhgues:Mahir Spahija

E Shtune, ORA: 11:15
VËLLAZNIMI – GOLDENE EAGLE YLLI
Gjyqtare:Melita Luci , Blendi Spahija
Vezhgues:Hajradin Zeka

E Diele, ORA: 14:00
NEW BASKET – KALAJA
Gjyqtare:Endirt Basha , Dren Pudarolli
Vezhgues:Mahir Spahija

FINAL FOUR U12 KOLEGJI ISP MARIGONA

E diele ora 10:00
VUSHTRIA BASKET – PEJA DT
Gjyqtarë :Dardan Maxhuni , Xhevahire Hajda ,Erzen Haxhani
Vëzhgues : Ilhan Xhaka

E diele ora 11:00
VËLLAZNIMI – RIINVEST PRISHTINA
Gjyqtare:Blendi Fejza , Arian Thaçi , Anjesa Haziraj
Vëzhgues :Ilhan Xhaka

13:00, NDESHJA PER VENDIN E III
14:00 NDESHJA FINALE

Personat zyrtar ( referi I dhe vezhgusi ndeshjes ) te cilet jane ne ndeshjet e U14 para ndeshjes duhet ti njoftojne trajneret e ekipeve per kufizimet ne kete lige .
Në Ligën U14 ndeshjet do të luhen 4 x 8 minuta dhe nuk lejohet asnje lloj mbrojtje zonale ne gjysme fushë apo ne tere fushën . Në rastin e pare trajnerit do ti tërhjeket vërejtja kurse rastin e pare të përsëritjes sanksionimi GT ( C ) një gjuajtje e lire dhe pronësia e topit .
- nuk lejohet luajtja e Pick-and Roll ( rasti i pare verejtja , perseritja GT trajnerit C .

Liga U16 Kadetet e reja
4 x 8 Minuta koha ndalet ,nuk ka kurfare kufizime tjera nga rregullat e basketbollit .

Në Ligën U12 ndeshjet do të luhen:
4 X 8 minuta koha nuk ndalet ( ndalet vetëm te gjuajtjet e lira ) dhe ndalohet luajtja e zonës
Në rastin e parë trajnerit do ti tërhjeket vërejtja kurse rastin e parë të përsëritjes do te sanksionohet me GT ( C ) ,një gjuajtje e lirë dhe pronësia e topit .
- lejohet kthimi i topit në anën e pasme
-cerekun e parë luajn vetëm 5 lojtarë ( pa zëvendësime )
-cerekun e dytë 5 lojtarë tjerë ( pa zëvendësime )
- në cerekun e 3-4 lejohet ndrrimi I gjithë lojtarëve
- të gjithë fëmijët duhet të paraqiten në ndeshje
-cdo personale në 2 min e fundit të cerekut të 4 janë 2 gjuajtje të lira
- madhësia e topit duhet të jetë nr 5
-gjatë gjuajtjes se gjuajtjeve të lira lejohet shkelja e vijës ( shkelje ne kategorite tjera )
- nuk lejohet luajtja e Pick-and Roll ( rasti i pare verejtja , perseritja GT trajnerit C

Verejtje : Trajnert dhe lojtaret te cilet nuk paraqesi para loje fletepagesen per pagimin e denimeve te shqiptuara nga Komesari Garave nuk i lejohet qendrimi ne bankine - paraqitja ne ekipe .

1.Trajneri Arben Lezliu ( Bashkimi) 25 euro .

2.Trajnerja Kimete Haliti ( KB Kastrioti ) U 18 denohet me 25 euro.

3.Trajneri Gazmend Asllani ( KB Trepça ) U 18 denohet me 25 euro.

4.Trajneri Gazmend Asllani ( KB Trepça )U 18 denohet me 100 euro.

5. Trajnerja Kimete Haliti ( KB Kastrioti )U 16 denohet me 25 euro.

6. Trajneri Edin Kerveshi ( KB Bashkimi ) U 14 denohet me 15 euro.

7.Jusuf Kelmendi ( KB Peja ) 25 euro.

8.Altin Beqiri ( KB Golden Basket ) 15 euro.

9. Trajnerja Kimete Haliti ( Kastrioti ) 50 euro GT I perseritur

10.Trajnerja Kimete Haliti ( Kastrioti ) 50 euro GT I perseritur

11. Trajnerja Arta Mustafa ( Trepça ) 100 euro dhe denimi I fushës 2 ndeshje pa presence te shikuesve per KB Trepça

12. Altin Selmancena ( KB Rahoveci U16 ) U 16 denohet me 25 euro .

13.Trajneri Blerim Krasniqi ( KB Dardania U16 ) 25 euro

14.Laur Mihilli ( KB NEW Basket U18 ) denohet me 25 euro .

15. SELIM HASANI ( KB RINIA U18 ) denohet me 25 euro .

16.FLORENT BILALLI ( KB PRO BASKET U14 ) U 14 denohet me 15 euro .

17. RRON BEHA ( KB SIGAL PRISHTINA U18 ) U 18 denohet me 25 euro.

18.ALTIN GASHI ( KB BASHKIMI U18 ) U 18 denohet me 25 euro.

19. FLORI GASHI ( KB GOLDENE EAGLE YLLI U16 ) U 16 denohet me 25 euro.

20.VIGAN BEKA ( KB GOLDEN BASKET U14 ) U 14 denohet me 15 euro GT.

21.TRAJNERI ARBEN ELSHANI ( KB NEW BASKET ) Konform nenit 42.2 të PG Liga U 14 denohet me 15 euro .

22. NART JASHARI ( KB M JUNIOR 06 U16 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 16 denohet me 25 euro.

23.ARTIL JUSUFI ( KB YLLI 04 U16 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 16 denohet me 25 euro.

24.ALDRIN BERISHA ( KB GOLDENE EAGLE YLLI U16 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 16 denohet me 50 euro.

25.ALDRIN BERISHA ( KB GOLDENE EAGLE YLLI U16 ) Konform nenit 42.1 të PG Liga U 16 denohet me 50 euro.