Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

Terminet e kategorive të reja , xhiroja XI junior, VII kadetë – pionier 1/2 .03.2014

Junior

E diele ora 15:00 , Sigal Prishtina – Trepça
Gjyqtarë:Isa Prebreza , Elldin Uglari
Vëzhgues : Remzi Ramadani

E shtune ora 15:00, Ylli 04 – Vushtria Basket
Gjyqtarë: Arben Elshani ,Kushtrim Shala
Vëzhgues : Agron Qeku

E Shtune ora 16:30, Bashkimi – RTV 21
Gjyqtarë: Fjolla Elshani, Hazir Haxha
Vëzhgues :Ruzhdi Kuqi

Kastrioti – Drita 2:0

Peja – Mega Sport - Kjo ndeshje nuk zhvillohet meqë KB.Megasport për shkaqe financiare është tërhjekur nga garat

 

Kadetë Grupi A

E diele ora 12:30, Peja – Bashkimi
Gjyqtarë: Hajredin Zeka , Dren Pudarolli
Vëzhgues : Muhamet Ahma

E diele ora 13:00 , Sigal Prishtina - RTV 21
Gjyqtarë:Xhelal Mumin,Fisnik Ramadani
Vëzhgues : Alban Lumi

Trepça – Vushtria Basket - Me marëveshje të dy klubeve kjo ndeshje do të zhvillohet me një termin tjetër.

Kadetë Grupi B

Megasport – AlbaBasket - Kjo ndeshje nuk zhvillohet meqë KB.MegaSport për shkaqe financiare është larguar nga garat në këtë kategori .

E shtune ora 14:00 , M Junior – Kalaja
Gjyqtarë: Fitim Gashi , Dardan Maxhuni
Vëzhgues : Sejdi Mehmeti

Kastrioti – Ylli 04 - Kjo ndeshje nuk zhvillohet meqë KB.Kastrioti është larguar nga garat në këtë kategori .

Lipjani pushon

 

Pionier Grupi A

E diele ora 13:30, Peja - RTV 21
Gjyqtarë: Hajredin Zeka, Dren Pudarolli
Vëzhgues: Muhamet Ahma

Trepça - Bashkimi – Me marëveshje të dy klubeve kjo ndeshje do të zhvillohet me një termin tjetër.

E diele ora 13:00, Kalaja - Sigal Prishtina
Gjyqtarë:Astrit Kasapolli, Elion Obërtinca
Vëzhgues :Hasim Jashanica

Pionier Grupi B

E diele ora 11:30, Vushtria Basket - M Junior
Gjyqtarë: Egzon Maloku,Amar Djekovic
Vëzhgues :Muhamet Munishi

Kalaja Basket - pushon

Ylli 04 - pushon

1.Luten gjyqtarët të cilët gjykojnë ndeshjet e kategorive të reja ( kadetë) që në qdo ndeshje të njoftojnë trajnerët e klubeve për kërkesën e Këshillit Profesional që të mos luhet Zona në mbrojtje .

2. Të gjithë gjyqtarët që gjykojnë ndeshjet e kategorive të reja që në asnjë ndeshje të mos lejohet qëndrimi I personave të cilët nuk janë përcjellës të ekipeve ose nuk kanë licencën e lëshuar nga FBK –së, dhe në bashkëpunim me vëzhguesit në të gjitha ndeshjet të kërkojnë fletë pagesat për pagimin e denimeve të shqiptuara nga Komesari Garave, në të kundërtën lojtarët - trajnerët nuk kanë drejtë të luajnë dhe të udhëheqin ekipet e tyre .

3.Trajneri I KB. Sigal Prishtina për kategorinë Kadetë, Ibrahim Karabeg nuk ka të drejtë të udhëheq ekipën në ndeshjen e radhës deri në pagesën e GT ( C ) shuma prej 25 Euro .

4. Trajneri I KB. Trepça në kategorinë Kadetë, Ilir Selamani nuk ka të drejtë të udhëheq ekipën në ndeshjen e radhës deri në pagesën e GT ( B ) shuma prej 25 Euro .

5.Lojtari me nr 14 i KB.RTV 21 ( juniorë) Arbias Isufi , për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe I njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa . 

6.Lojtari me nr 14 I KB. Ylli 04 ( juniorë) Fahredin Sharovi , për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe I njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa .

7.Lojtari me nr 11 I KB.Vushtria Basket (juniorë) Asaf Uka , për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-2 denohet me 25 Euro ( I përsëritur) dhe I njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa . 

8.Lojtari me nr 6 I KB.Sigal Prishtina (kadetë) Vullnet Syla , për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe I njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa .

9. Trajneri I KB.Kalaja (pionier) Visar Bunjaku për shkak të sjelljeve Jo sportive mbas ndeshjes (fyerje, kërcënim) ndaj zyrtarëve të ndeshjes Konform Nenit 53/D – 6 denohet me 25 Euro dhe I njëjti nuk ka të drejtë të udhëheq ekipet e KB .Kalaja deri sa nuk bëhet pagesa .

 

Komesari Garave

Faton Kurshumlija