Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

Terminet e kategorive të reja, xhiroja XII junior, VIII kadetë–pionier 8/9.03.2014

   
Terminet  e  kategorive  të  reja  , xhiroja  XII  junior, VIII  kadetë – pionier  8/9 .03.2014

                                                                   Junior


E  shtune  ora   14:30      

Vushtria Basket – Kastrioti  
Gjyqtarë:Xhavit  Beqiri,Elldin  Uglari
Vëzhgues:Muhamet  Munishi

 
E   shtune  ora  18:00                  

RTV 21- Peja  
Gjyqtarë:  Fisnik  Ramadani ,Elion Obërtinca
Vëzhgues :Alban Lumi


Drita-Sigal Prishtina  ( nuk  zhvillohet)
MegaSport-Ylli  04    ( nuk  zhvillohet)
Trepça- Bashkimi   ( nuk zhvillohet)

                                                          Kadetë   Grupi  A 


E  diele   ora  15:30                      

Bashkimi- Trepça
Gjyqtarë: Kushtrim Qoqaj, Kushtrim Shala  
Vëzhgues :Ruzhdi  Kuqi  

E   diele    ora  14:00                      

VushtriaBasket-Sigal Prishtina  
Gjyqtarë:Isa  Prebreza , Egzon Maloku
Vëzhgues :Gëzim  Maloku

E  shtune   ora  16:45 

RTV 21 – Peja
Gjyqtarë:Ideal Lajqi, Blertan Libusha
Vëzhgues:Ardian  Koshi

                                                          Kadetë  Grupi  B  

E  shtune    ora   17:00               

Ylli 04 – M Junior  
Gjyqtarë: Fjolla  Elshani, Endrit Basha
Vëzhgues :  Agron Qeku

E  shtune   ora   13:30               

AlbaBasket-Lipjani
Gjyqtarë:Burim Berisha , Zgjim Ahmetaj
Vëzhgues:Remzi  Ramadani

                                                           Pionier Grupi  A

E  shtune  ora   15: 30

RTV 21 – Kalaja  
Gjyqtarë:Fitim Gashi , Amar  Djekovic  
Vëzhgues: Sejdi  Mehmeti

E  shtune   ora   11:30                 

Sigal Prishtina - Trepça
Gjyqtarë:Naxhit  Deliqi , Dardan Maxhuni
Vëzhgues  : Sejdi  Mehmeti

E  diele   ora  14:00                

Bashkimi – Peja
Gjyqtarë:Kushtrim Qoqaj , Kushtrim Shala
Vëzhgues: Ruzhdi  Kuqi

                                                             Pionier  Grupi   B  

E   SHTUNE  15:30                       

Ylli  04 -  Kalaja Basket
Gjyqtarë:  Fjolla  Elshani,  Endrit  Basha
Vëzhgues :Agron Qeku

VushtriaBasket  - pushon
M Juniori  -  pushon

 
1. Luten  gjyqtarët    të  cilët  gjykojnë  ndeshjet  e  kategorive  të  reja  ( kadetë)  që  në  qdo  ndeshje  të  njoftojnë  trajnerët  e  klubeve  për  kërkesën  e  Këshillit  Profesional  që  të  mos  luhet  Zona  në  mbrojtje .

2. Të  gjithë  gjyqtarët  që  gjykojnë  ndeshjet  e  kategorive  të  reja  që  në  asnjë  ndeshje  të  mos  lejohet  qëndrimi  I  personave  të  cilët  nuk  janë  përcjellës të  ekipeve  ose  nuk  kanë  licencën  e  lëshuar  nga  FBK –së, dhe  në  bashkëpunim  me  vëzhguesit në  të  gjitha  ndeshjet     të kërkojnë    fletë  pagesat  për  pagimin  e  denimeve të  shqiptuara  nga  Komesari  Garave, në  të  kundërtën  lojtarët - trajnerët  nuk  kanë  drejtë  të  luajnë  dhe  të  udhëheqin  ekipet  e  tyre  .

3.Trajneri  I  KB. Sigal  Prishtina  për  kategorinë  Kadetë,  Ibrahim  Karabeg   nuk  ka  të  drejtë  të  udhëheq   ekipën  në  ndeshjen e  radhës  deri  në pagesën  e shumës   prej  75  Euro , për  GT  dhe  përjashimin  nga  ndeshja  e  fundit .

4. Trajneri  I  KB. Trepça  në  kategorinë  Kadetë,  Ilir Selamani   nuk  ka të  drejtë   të  udhëheq    ekipën   në  ndeshjen  e  radhës   deri  në  pagesën   e  GT (  B  ) shuma  prej  25  Euro  

5. Trajneri  I  KB.Kalaja (pionier)  Visar  Bunjaku  për  shkak  të  sjelljeve  Jo sportive  mbas  ndeshjes  (fyerje, kërcënim) ndaj  zyrtarëve  të  ndeshjes    Konform  Nenit  53/D – 6 denohet  me  25  Euro dhe  I njëjti  nuk  ka  të  drejtë  të  udhëheq  ekipet  e KB .Kalaja  deri   sa  nuk  bëhet  pagesa .

6.Lojtari  i  KB.Bashkimi  (kadetë) Edmond   Kryeziu  për  sjellje  josportive ,  ndëshkim me  Gabim Teknik( i përsëritur)   Konform  Nenit  52/D- 2   të  PG  të  FBK-së  dënohet  me  25  Euro .

7.Lojtari  i  KB.Peja  ( juniorë) Rron  Vokshi  për  sjellje  Josportive  GT     konform  Nenit  53/D-1  denohet  me  15  Euro  dhe  I njëjti  nuk  ka  të  drejtë   loje  në  ndeshjen  e  radhës   deri  sa  nuk  bëhet  pagesa .

8.Lojtari  i  KB.MegaSport (kadetë)  Fisnik  Pula  për  sjellje  josportive , ndëshkim me  Gabim Teknik     Konform  Nenit  52/D- 1 të  PG  të  FBK-së  dënohet  me  15  Euro .

Komesari  Garave
Faton  Kurshumlija