TERMINET E KATEGORIVE U18- U16-U14-U12 11-12.03.2017

9 Mars 2017

XHIROJA XIII 

E Shtune, ORA: 11:00
TREPÇA -SIGAL PRISHTINA
Gjyqtare:Ardian Rrustemi , Ngadhnjim Shabani
Vezhgues:Bajrush Ademi

E Diele, ORA: 18:30
VUSHTRRIA BASKET - AS KASTRIOTI
Gjyqtare: Fisnik Ramadani , Artina Hasani
Vezhgues:Ilhan Xhaka

E Diele, ORA: 14:00 Podujevë
LLAPI – Riinvest PRISHTINA
Gjyqtare: Ahmet Shala , Faton Deliu
Vezhgues:Mehdi Gashi

E Diele, ORA: 12:30 Podujevë
RINIA –KAÇANIKU
Gjyqtare:Burim Berisha , Ahmet Shala
Vezghues:Mehdi Gashi

E Shtune, ORA: 10:00 Pallati I Rinisë
PRISHTINA RE –LIPJANI
Gjyqtare: Dardan Maxhuni , Dorant Hana
Vezhgues: Alban Lumi

U18 GRUPI B
XHIROJA XIII 11/12.03.2017

E Shtune , ORA: 16:00
VËLLAZNIMI – KALAJA
Gjyqtare: Dren Pudarolli , Ardi Haxhiajdini
Vezhgues:Vllaznim Rraci

E Shtune, ORA: 11:00
KASTRIOTI – NEW BASKET
Gjyqtare: Astrit Kasapolli , Erzen Haxhani
Vezhgues:Naim Jashari

E Diele, ORA: 17:00
BASHKIMI – RAHOVECI
Gjyqtare:Atdhe Gutaj , Visar Bunjaku
Vezhgues:Azem Hoxhaj

E Diele, ORA: 12:00
PEJA – MEGASPORTS
Gjyqtare: Dren Pudarolli , Ardi Haxhiajdini
VezhguesMahir Spahija

E Diele, ORA: 15:00 Skenderaj
SFERA – GOLDENE EAGLE YLLI
Gjyqtare:Amar Djekovic , Arian Thaçi
Vezhgues: Sabri Parduzi

U 16 GRUPI A
XHIROJA XVI 11/12.03.2017

LIPJANI :pushon

E Shtune, ORA: 15:15 Svircë
M JUNIOR PRISHTINA – VUSHTRIA BASKET
Gjyqtare: Astrit Kasapolli , Erzen Haxhani
Vezhgues:Bekim Aliu

E Shtune, ORA: 10:15 ISP Marigonë Riinvest
PRISHTINA - AS KASTRIOTI
Gjyqtare: Artan Gashi , Faton Deliu
Vezhgues:Ardian Koshi

E Shtune, ORA: 12:00 Svircë
PRO BASKET - UNITED BASKET
Gjyqtare:Atdhe Goqaj , Molos Morina
Vezhgues:Gzim Maloku

E Diele, ORA: 11:30
DARDANIA – TREPÇA
Gjyqtare: Kushtrim Shala , Xhevahire Hajda
Vezhgues:Sabri Parduzi

E Shtune, ORA: 11:45 ISP Marigonë
SIGAL PRISHTINA – PRISHTINA RE
Gjyqtare:Artan Gashi , Faton Deliu
Vezhgues: Ardian Koshi

U16 GRUPI B

XHIROJA XVI 11/12.03.2017

GOLDENE EAGLE YLLI pushon

E Diele, ORA: 13:00
MEGASPORTS – PEJA
Gjyqtare: Atdhe Gutaj , Visar Bunjaku
Vezhgues:Azem Hoxhaj

E Shtune, ORA: 13:00
BASHKIMI – KALAJA
Gjyqtare:Kushtrim Shala , Anjesa Haziraj
Vezhgues:Azem Hoxhaj

E Premte, ORA: 13:00
KASTRIOTI – YLLI 04
Gjyqtare:Elldin Uglari , Blendi Fejza
Vezhgues:Naim Jashari

E Shtune, ORA: 17:00 Shkolla Profesionale
RAHOVECI – ISTOGU
Gjyqtare: Hazir Haxha , El Besar Geshtenja
Vezhgues:Vllaznim Rraci

E Shtune, ORA: 14:00
VËLLAZNIMI – BOREA
Gjyqtare:Atdhe Gutaj , Visar Bunjaku
Vezhgues:Vllaznim Rraci

U14 GRUPI A
XHIROJA XII 11/12.03.2017

E Shtune, ORA: 10:00
MITROBASKET – M JUNIOR PRISHTINA
Gjyqtare:Xhavit Beqiri, Ardian Rrustemi
Vezhgues :Bajrush Ademi

E Shtune, ORA: 09:00 ISP Marigonë
SIGAL PRISHTINA - Riinvest PRISHTINA
Gjyqtare: Artan Gashi , Faton Deliu
Vezhgues:Ardian Koshi

E Diele, ORA: 12:00 Shkolla Profesionale
RAHOVECI - GOLDENE BASKET
Gjyqtare: Hazir Haxha , Almir Kryeziu
Vezhgues: Vllaznim Rraci

E Diele, ORA: 11:00 Podujevë
RINIA – PRO BASKET
Gjyqtare: Burim Berisha , Ahmet Shala
Vezhgues:Mehdi Gashi

E Shtune, ORA: 12:30
TREPÇA – VUSHTRIA BASKET
Gjyqtare: Xhavit Beqiri , Ardian Rrustemi
Vezhgues:Bajrush Ademi

U 14 GRUPI B
XHIROJA XII 11/12.03.2017

PEJA pushon

E Shtune, ORA: 15:00
BASHKIMI – GOLDENE EAGLE YLLI
Gjyqtare: Kushtrim Shala , Anjesa Haziraj
Vezhgues:Azem Hoxhaj

E Diele, ORA: 10:00
PEJA DT - KALAJA
Gjyqtare:Hekuran Rugova , Ardi Haxhiajdini
Vezhgues:Mahir Spahija

E Shtune, ORA: 12:30 Gjakovë
YLLI 04 – NEW BASKET
Gjyqtare:Dren Pudarolli , Shpat Hoxha
Vezhgues:Vllaznim Rraci

E Shtune, ORA: 13:00 SHMU “ Bajram Curri “
ISTOGU – VËLLAZNIMI
Gjyqtare: Hekuran Rugova , Andi Hajdari
Vezhgues:Hajradin Zeka

Kalendari I garave per kadete e reja
Grupi A
Xhiroja VII 11/12 .03.2017

E Shtune, ORA: 15:00 Marigonë
Riinvest Prishtina - Kastrioti
Gjyqtare:Egzon Maloku , Lorik Ratkoceri
Vezhgues:Naim Jashari

E Shtune , ORA: 13:30 Marigonë
United Basket- Trepça
Gjyqtare:Egzon Maloku , Lorik Ratkoceri
Vezhgues:Naim Jashari

Drita – Vushtria Basket nuk zhvillohet

Kalendari I garave per kadete e reja
Grupi B

Xhiroja VI 11/12.03.2017

E Shtune, ORA: 11:00 Pejë
Kalaja - Junior 06
Gjyqtare: Melita Luci , Blendi Spahija
Vezhgues: Muhamet Ahma

E Shtune, ORA: 10:00 Pejë
New Basket - Penza
Gjyqtare: Melita Luci , Blendi Spahija
Vezhgues: Muhamet Ahma

U 12 GRUPI A
XHIROJA VII 11/12.03.2017

ALBABASKET pushon

E Shtune, ORA: 14:00 Svircë
M JUNIOR PRISHTINA- RAHOVECI
Gjyqtare: Atdhe Goqaj , Molos Pllana
Vezhgues:Gzim Maloku

E Diele, ORA: 10:30
VUSHTRIA BASKET-Riinvest PRISHTINA
Gjyqtare: Blendi Fejza , Lorena Haxha
Vezhgues: Mehmet Xhemajli

U12 GRUPI B
XHIROJA VII 11/12.03.2017

E Shtune, ORA: 11:00 ISTOG
VËLLAZNIMI – ISTOGU
Gjyqtare: Hekuran Rugova , Andi Hajdari
Vezhgues:Hajradin Zeka

E Diele, ORA: 15:00
KALAJA – PEJA DT
Gjyqtare:Almir Kryeziu , El Besar Geshtenja
Vezhgues: Azem Hoxhaj

NEW BASKET pushon

Vërejtje :
Personat zyrtar ( referi I dhe vezhgusi ndeshjes ) te cilet jane ne ndeshjet e U14 para ndeshjes duhet ti njoftojne trajneret e ekipeve per kufizimet ne kete lige .
Në Ligën U14 ndeshjet do të luhen 4 x 8 minuta dhe nuk lejohet asnje lloj mbrojtje zonale ne gjysme fushë apo ne tere fushën . Në rastin e pare trajnerit do ti tërhjeket vërejtja kurse rastin e pare të përsëritjes sanksionimi GT ( C ) një gjuajtje e lire dhe pronësia e topit .
- nuk lejohet luajtja e Pick-and Roll ( rasti i pare verejtja , perseritja GT trajnerit C .

Liga U16 Kadetet e reja
4 x 8 Minuta koha ndalet ,nuk ka kurfare kufizime tjera nga rregullat e basketbollit .

Në Ligën U12 ndeshjet do të luhen:
4 X 8 minuta koha nuk ndalet ( ndalet vetëm te gjuajtjet e lira ) dhe ndalohet luajtja e zonës
Në rastin e parë trajnerit do ti tërhjeket vërejtja kurse rastin e parë të përsëritjes do te sanksionohet me GT ( C ) ,një gjuajtje e lirë dhe pronësia e topit .
- lejohet kthimi i topit në anën e pasme
-cerekun e parë luajn vetëm 5 lojtarë ( pa zëvendësime )
-cerekun e dytë 5 lojtarë tjerë ( pa zëvendësime )
- në cerekun e 3-4 lejohet ndrrimi I gjithë lojtarëve
- të gjithë fëmijët duhet të paraqiten në ndeshje
-cdo personale në 2 min e fundit të cerekut të 4 janë 2 gjuajtje të lira
- madhësia e topit duhet të jetë nr 5
-gjatë gjuajtjes se gjuajtjeve të lira lejohet shkelja e vijës ( shkelje ne kategorite tjera )
- nuk lejohet luajtja e Pick-and Roll ( rasti i pare verejtja , perseritja GT trajnerit C

Verejtje : Trajnert dhe lojtaret te cilet nuk paraqesi para loje fletepagesen per pagimin e denimeve te shqiptuara nga Komesari Garave nuk i lejohet qendrimi ne bankine - paraqitja ne ekipe .

1.Trajneri Arben Lezliu ( Bashkimi) 25 euro .

2.Trajneri Egzon Thaçi (NEW Basket ) 15 euro

3.Trajneri Egzon Thaçi ( NEW Basket ) Konform Nenit 42.B/ Pika 42.5 të PG të FBK-se per kategorite e reja 2016 – 2017 denohet me 70 euro dhe me dy ndeshje mos
udhëheqje ekipet e NEW Basket ne te gjitha kategorite .

5.Trajnerja Kimete Haliti ( KB Kastrioti ) U 18 denohet me 25 euro.

6.Trajneri Gazmend Asllani ( KB Trepça ) U 18 denohet me 25 euro.

7.Trajneri Gazmend Asllani ( KB Trepça )U 18 denohet me 100 euro.

8. Trajnerja Kimete Haliti ( KB Kastrioti )U 16 denohet me 25 euro.

9. Trajneri Edin Kerveshi ( KB Bashkimi ) U 14 denohet me 15 euro.

10.Jusuf Kelmendi ( KB Peja ) 25 euro.

11.Ylli Hajzeri ( KB Sfera ) 25 euro.

12. Getoar Arifaj ( KB Goldene Eagle Ylli ) 25 euro.

13.Altin Beqiri ( KB Golden Basket ) 15 euro.

16. Trajnerja Kimete Haliti ( Kastrioti ) 50 euro GT I perseritur

17.Trajnerja Kimete Haliti ( Kastrioti ) 50 euro GT I perseritur

18. Trajnerja Arta Mustafa ( Trepça ) 100 euro dhe denimi I fushës 2 ndeshje pa presence te shikuesve per KB Trepça

19.Trajneri Virgjil Mangjolli ( KB Sfera ) U 18 denohet me 50 euro GT I perseritur.

20. Altin Selmancena ( KB Rahoveci U16 ) U 16 denohet me 25 euro .

21. Trajneri Blerim Krasniqi ( KB Dardania U16 ) 25 euro

22.Arlind Basha ( KB Megasport U18 ) denohet me 25 euro .

23.Laur Mihilli ( KB NEW Basket U18 ) denohet me 25 euro .

24.Arber Rushiti ( KB Bashkimi U18 ) denohet me 50 euro ( GT I perseritur ) .

25. Alban Hasani ( KB Sigal Prishtina U18 ) denohet me 25 euro .