Termini dhe delegimi ndeshjen IV Finale Playoff-it Superliges 24.05.2017

23 Maj 2017

E mërkure ora 19:00
BASHKIMI vs SIGAL PRISHTINA
Gjyqtarë : Marjan Micevski ,Alija Ferevski, Xhelal Mumini
Vëzhgues :Hajradin Zeka