Termini dhe delegimi ne ndeshjen e pare Play-Out Superliges

12 Maj 2017

E diele ora 19:15 Pallati Rinise
KERASAN PRISHTINA vs DRITA
Gjyqtarë: Xhavit Beqiri ,Ngadhnjim Shabani , Amar Djekovic
Vëzhgues:Gzim Maloku