Termini dhe delegimi ne ndeshjen Finale II Playoff-it superliga

16 Maj 2017

E mërkure ora 19:00
BASHKIMI vs SIGAL PRISHTINA
Gjyqtarë : Yener Yilmaz , Xhelal Mumini , Dardan Maxhuni
Vëzhgues :Lulzim Maloku