Termini dhe delegimi ne ndeshjen Finale U16

23 Maj 2017

e ejte ora 21:00 Marigona ISP
RIINVEST PRISHTINA vs PEJA
Gjyqtarë :Fisnik Ramadani ,Dardan Maxhuni ,Blendi Fejza
Vëzhgues :Muhamet Munishi