Termini dhe delegimi personave zyrtarë ne ndeshjen e III finale Superliges

18 Maj 2017

E premte ora 19:00
SIGAL PRISHTINA vs BASHKIMI
Gjyqtarë :Zafer Yilmaz , Daut Mehmeti ,Elion Obertinca
Vëzhgues :Nexhdet Hoxha