Xhiroja e XX e IP Superligës së Kosovës do të zhvillohet të enjten

  • Xhiroja e XX e IP Superligës së Kosovës do të zhvillohet të enjten
14 Shkurt 2018

Ndeshjet e xhiros së XX në IP Superligën e Kosovës në basketboll do të zhvillohen të enjten, ku Trepça është nikoqire e Rahovecit, takim ky që do të luhet në palestrën “Minatori” në Mitrovicë me fillim nga ora 18:00, kurse duke filluar nga ora 19:00 në Suharekë, Golden Eagle Ylli e pret Pejën, derisa në të njëjtin orar do të përballen edhe Kerasan Prishtina – Bashkimi, si dhe në ora 19:30, Sigal Prishtina do të ballafaqohet me Borean.