Vendimet

Vendim i komesarit për kategoritë e reja

Në bazë të dëshmive të ofruara për ndeshjen në kategorin e pionerëve ndërmjet KB . Mega Sport – KB.Vushtria Basket e luajtur me 7 Dhjetor ne Prizren xhiroja e V e liges se pionerëve Komesrai I Garave bie kete .

Vendim për Kategoritë e reja

Komesari I Garave per kategorite e reja ne baze te raporteve te vezhguesve nga ndeshjet ne kategorine e Junioreve ndermjet BashkimI- Drita dhe ne kategorine e Kadetve Grupi A NDERMJET Trepçes- Sigal Prishtines bie kete