Lajme

Kryetari i FBK-së, Belegu, i kërkon ndihmë komunës për Trepçën

Kryetari i FBK-së, Belegu, i kërkon ndihmë komunës për Trepçën

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka pritur të martën në një takim kryetarin e Federatës së Basketbollit në Kosovë, Erolld Belegu, me të cilin ka biseduar për gjendjen e përgjithshme të basketbollit kosovar, për mënyrat e bashkëpunimit ndërmjet autoriteteve komunale dhe federatës që ai udhëheqë, por me theks u bisedua për pozitën e vështirë financiare në të cilën ndodhet klubi i basketbollit për meshkuj- Trepça.