Lajme

FITORE TË FAVORITËVE NË TË GJITHA NDESHJET

FITORE TË FAVORITËVE NË TË GJITHA NDESHJET

Sigal Prishgtina ka fituar derbin e xhiros XI të ETC Superligës duke e mposhtur Kosova e Re Bashkimin në Pallatin e Rinisë. Që nga çereku i parë që përfundoi me rezultat 31:19, Sigal Prishtina ishte në epërsi që i mundësonte lojë komode dhe në fund fitore të pritur.

TREPÇA PARAQET PËR REGJISTRIM LOJARIN E HUAJ

TREPÇA paraqet për regjistrim lojtarin e huaj JAKA STEMBERGER nga Slovenija. I njejti ka të drejtë loje në Xhiron e XI – të pas kompletimit të dokumentacionit konform nenit 47. të Rregullores mbi kalim dhe regjistrim.