Lajme

Informatë për Seminarin e Gjyqatrëve

Informatë për Seminarin e Gjyqatrëve

Përfundoi me sukses seminari intensiv I gjyqtarëve të FBK –së i mbajtur me 28.12.2013 në Prishtinë, ku ligjerues ishte z.Aleksandar Milojevic gjyqtar me liçence te FIBA-s dhe gjyqtar I Euroligës .

Nuk ka më lëshime

Nuk ka më lëshime

Në mbledhjen e Kuvendit të mbajtur sot në FBK, shumë i rëndësishëm ka qenë edhe raporti i auditimit të bërë për periudhën 2010-2013.