Lajme

Masa disciplinore nga KD i FBK

Komisioni Disciplinor i FBK-së në përbërje Fidan Hamiti, Nuredin Ibishi dhe Lulzim Fushtica kanë marrë masa disciplinore ndaj Kryetarit të KB Besa, Arbër Elshani.