Lajme

Njoftim

Pas urimit te Kryetarit te FBK z. Erolld Belegu drejtuar Kryetarit te Federates Franceze te Basketbollit Selekcioni i te cileve u shpall...

REAGIM NGA FBK

Interpretimet te ne bëhen sipas asaj se si i konvenon dikujt, sipas asaj se si i imponohet ta interpretoj, nuk i beson kush askujt...

KOMUNIKATË

Federata e Basketbollit e Kosovës, edhe njëherë konfirmon dhe qëndron fuqishëm pas vendimeve të marra me datën 21.08.2013. d