Lajme

Vendim spektakular i Bordit të FBK-së

Vendim spektakular i Bordit të FBK-së

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës, ka marrë vendim që kur klubi dënohet që të zhvillojë ndeshjen pa praninë e tifozëve në palestër, të lejojë hyrjen e femrave (të gjitha moshat) dhe fëmijëve deri në moshën 12-13 vjeçare (deri në gjatësi 150 centimetra) në palestër.