Lajme

Informatë për Seminarin e Gjyqatrëve

Informatë për Seminarin e Gjyqatrëve

Përfundoi me sukses seminari intensiv I gjyqtarëve të FBK –së i mbajtur me 28.12.2013 në Prishtinë, ku ligjerues ishte z.Aleksandar Milojevic gjyqtar me liçence te FIBA-s dhe gjyqtar I Euroligës .