GOLDEN EAGLE YLLI

  • GOLDEN EAGLE YLLI
  • Email: kb.ylli@yahoo.com
  • Tel: 049 401 907
  • Personi kontaktues: Egzon Fetiu
  • Ngjyra e parë:
  • Ngjyra e dytë:

Përshkrimi

  • Trajneri: Arben Krasniqi
  • Trajneri Asistues: Hasan Bytyqi dhe Egzon Fetiu
Sezoni Liga
2013/2014 Liga e Parë
2014/2015 SUPERLIGA
2015/2016 SUPERLIGA
2016/2017 SUPERLIGA
2017/2018 SUPERLIGA
2018/2019 SUPERLIGA
2013/2014 Liga e Parë
2013/2014 Liga e Parë
2013/2014 Liga e Parë
2013/2014 Liga e Parë
2013/2014 Liga e Parë

Statistikat për - 2018/2019

Xhiro Një Pikë Dy Pikë Tre Pikë Faulat Personal Faulat Teknik Asistimet Fitore/Humbje Pikët e Shënuara
19 9 / 13 (69%) 33 / 52 (63%) 6 / 23 (26%) 20 0 21 Humbje 93
18 14 / 27 (52%) 20 / 46 (43%) 10 / 25 (40%) 18 1 26 Fitore 84
17 7 / 12 (58%) 27 / 48 (56%) 4 / 24 (17%) 15 0 15 Humbje 73
16 12 / 16 (75%) 27 / 56 (48%) 5 / 20 (25%) 12 0 21 Fitore 81
15 9 / 13 (69%) 28 / 51 (55%) 6 / 19 (32%) 17 1 21 Fitore 83
13 15 / 20 (75%) 30 / 52 (58%) 10 / 29 (34%) 14 0 34 Fitore 105
12 10 / 16 (63%) 21 / 47 (45%) 5 / 27 (19%) 12 0 16 Humbje 67
11 16 / 21 (76%) 23 / 46 (50%) 9 / 24 (38%) 16 0 25 Fitore 89
10 24 / 30 (80%) 25 / 45 (56%) 9 / 20 (45%) 19 1 16 Fitore 101
9 19 / 20 (95%) 21 / 40 (53%) 6 / 25 (24%) 9 0 18 Humbje 79
8 9 / 13 (69%) 21 / 38 (55%) 14 / 31 (45%) 13 0 28 Fitore 93
7 11 / 15 (73%) 40 / 53 (75%) 6 / 18 (33%) 17 1 31 Fitore 109
6 12 / 15 (80%) 29 / 43 (67%) 8 / 22 (36%) 12 0 22 Fitore 94
5 11 / 17 (65%) 19 / 47 (40%) 5 / 22 (23%) 14 0 13 Humbje 64
4 15 / 17 (88%) 25 / 44 (57%) 4 / 24 (17%) 18 0 19 Humbje 77
3 12 / 17 (71%) 19 / 37 (51%) 11 / 30 (37%) 27 1 21 Humbje 83
2 17 / 27 (63%) 17 / 37 (46%) 8 / 24 (33%) 16 1 13 Fitore 75
1 10 / 24 (42%) 32 / 57 (56%) 4 / 15 (27%) 17 0 24 Fitore 86