Trepça

  • Trepça
  • Email: kb.trepca@hotmail.com
  • Tel: 049 147 896, 049 738 026
  • Personi kontaktues: Kemajl Muja
  • Ngjyra e parë:
  • Ngjyra e dytë:

Përshkrimi

  • Trajneri: Dimitrios Papadopoulos
  • Trajneri Asistues: Ilir Selmani dhe Gazmend Asllani
Sezoni Liga
2013/2014 SUPERLIGA
2014/2015 SUPERLIGA
2015/2016 SUPERLIGA
2016/2017 SUPERLIGA

Ndeshjet - 2016/2017

Java Ekipi Rezultatet Data
28 Trepça vs Kerasan Prishtina 0-0 27 Prill 2017
27 Sigal Prishtina vs Trepça 123-77 21 Prill 2017
26 Trepça vs Bashkimi 77-99 14 Prill 2017
25 RAHOVECI vs Trepça 76-78 7 Prill 2017
24 Peja vs Trepça 109-86 1 Prill 2017
23 Trepça vs Golden Eagle Ylli 131-76 21 Mars 2017
22 Vëllaznimi vs Trepça 74-98 17 Mars 2017
21 Kerasan Prishtina vs Trepça 68-95 12 Mars 2017
20 Trepça vs Sigal Prishtina 84-83 4 Mars 2017
19 Bashkimi vs Trepça 79-70 25 Shkurt 2017
18 Trepça vs RAHOVECI 84-55 11 Shkurt 2017
17 Trepça vs Peja 83-65 4 Shkurt 2017
16 Golden Eagle Ylli vs Trepça 85-74 29 Janar 2017
15 Trepça vs Vëllaznimi 107-56 21 Janar 2017
14 Trepça vs Kerasan Prishtina 84-51 21 Dhjetor 2016
13 Sigal Prishtina vs Trepça 80-62 23 Dhjetor 2016
12 Trepça vs Bashkimi 81-48 17 Dhjetor 2016
11 RAHOVECI vs Trepça 73-79 9 Dhjetor 2016
10 Peja vs Trepça 74-57 4 Dhjetor 2016
9 Trepça vs Golden Eagle Ylli 85-79 27 Nëntor 2016
8 Vëllaznimi vs Trepça 65-98 19 Nëntor 2016
7 Kerasan Prishtina vs Trepça 54-98 12 Nëntor 2016
6 Trepça vs Sigal Prishtina 59-74 6 Nëntor 2016
5 Bashkimi vs Trepça 63-51 3 Nëntor 2016
4 Trepça vs RAHOVECI 87-56 29 Tetor 2016
3 Trepça vs Peja 54-56 22 Tetor 2016
2 Golden Eagle Ylli vs Trepça 66-99 15 Tetor 2016
1 Trepça vs Vëllaznimi 103-75 7 Tetor 2016