INFORMATORI NR 10 LIGA FEMRAVE

13 February 2018

Në bazë të raporteve  të vëzhguesëve nga ndeshjet  e Xhiros së  X -të , Liges se Femrave  të zhvilluara më  10.02.2018, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja X  10.02.2018

Drita   vs  Sfera    71 :40
Gjyqtari  Kryesor :Genc Vitaku
Gjyqtari  1:Anjesa  Haziraj
Vëzhgues:Mehdi  Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  100

Kastrioti    vs  Penza   52 :111
Gjyqtari  Kryesor :Visar Bunjaku
Gjyqtari  1:Atdhe  Gutaj
Vëzhgues:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  100

Trepca    vs    Vushtria     76:41
Gjyqtari  Kryesor : Xhavit Beqiri
Gjyqtari  1:Egzon Maloku
Vëzhgues:Ilhan Xhaka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  100

Pro Bet Prishtina   vs    Kalaja      107:57
Gjyqtari  Kryesor :Arian Thaçi
Gjyqtari  1:Erzen Haxhani
Vëzhgues:Muhamet Munishi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  100

Vëllaznimi    vs   Bashkimi     57:75
Gjyqtari  Kryesor : Endrit Basha
Gjyqtari  1: Hekuran Rugova
Vëzhgues:Vllaznim  Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtarja  Festina Bicurri ( KB Vëllaznimi ) .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  100

VENDIME :

1. Festina Bicurri  ( KB Vëllaznimi  ) Konform Nenit 50.1 denohet me 25  euro.